VREI SA SCRII SI TU?

Te asteptam in nemaipomenita redactie a acestui loc on-line in care studentii facultatilor de Drept din Romania, indiferent de centrul universitar din Romania, isi pot exprima liber ideile cu privire la viata lor studenteasca!

female-student-laptop

Aici este locul in care poti scrie ce vrei, poti aborda ce teme doresti, poti lauda profesorii, facultatea, centrul universitar, etc. De asemenea, poti pune bile negre dascalilor care te deranjeaza, care nu-si fac treaba. Poti sa te iei de secretare, de femeile de serviciu si de portarul de la intrarea in facultate. Nimeni nu iti va ingradi acest drept, nimeni nu iti va sterge articolele de pe blog!

Fie ca vrei sa iti ajuti colegii cu cursuri sau cu noutati din centrul tau universitar, fie ca doar vrei sa fii informat sau sa informezi si pe altii, aici este locul in care te poti exprima liber!

Daca ti-am starnit interesul, contacteaza-ne utilizand formularul de contact sau trimitand intentia ta la adresa de email suntladrept@yahoo.com

Advertisements

2 thoughts on “VREI SA SCRII SI TU?”

 1. Propun urmatoarea speta :
  Un agent ITM , vine la un restaurant si obliga o persoana din imediata apropiere a barului sa citeasca datele de pe tabloul de identificare al firmei , numele ,datelele personale si ora ,spunandu-i ca prin completarea unui formulr tipizat este vorba de un siplu chestionar ,urmand ca dupa aceasta data sa amendeze firma respectiva spunand ca acea persoana de langa bar lucra in bar fara contract de munca .
  Despre ce viciu de procedura vorbim si cum il putem demonstra ?

 2. 1- Nu poți obliga o persoană, fie ea si angajat să iti citească, să îsi dea datele personale unui agent ITM,
  2- Un cetătean nu poate fi obligat să își dea datele personale decât organelor abilitate de politie care îți arată ca au acest ordin de serviciu sau dacă ai săvârsit o nelegalitate.
  3- Daca tot vb despre asta nici macar ANAF nu te poate controla in buzunare ( și aici vorbim despre registrul cu banii de buzunar ai angajaților pe care trebuie sa îl posede angajatorii, pentru un eventual control), ca să fii controlat țn buzunare de catre ANAF trebuie sa aibă în posesie un ordin al Prim Procurorului de pe raza localitatii ca te poate controla in buzunare,
  e ca și cum ar face percheziție la tine in casă.

Spune-ti parerea! E bine sa stie si ceilalti ce gandesti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

ca de la drept la drept….

%d bloggers like this: