Daca as fi pentru o zi PRESEDINTE…UNBR

Ce as ura eu:

Salut! Eu sunt presedintele UNBR! Multi ma stiti pe bune, altii din vedere! De ziua noastra, va adresez cateva cuvinte: sa stiti ca eu muncesc zi de zi ca voi sa fiti mandri ca sunteti avocati! Stiu ca nu toate sunt roz in profesia asta, dar va asigur ca ma lupt zi de zi sa existe mai multa transparenta la examenele de primire in profesie, sa existe o mai buna organizare in tot ce tine de administrarea UNBR!

Sa stiti ca, desi uneori nu se vede, muncim! Si taxele pe care le platiti sunt folosite in scopuri bune si cu simt al raspunderii! Noi suntem mandri de profesia pe care o avem si pentru ca voi ne-ati oferit aceasta sansa de a ne ocupa de bunul mers al UNBR!

Va urez LA MULTI ANI in aceasta profesie si multa integritate si disciplina!

 

Ce a urat actualul Presedinte UNBR, Gheorghe Florea:

mesajul unbr

Eu nu inteleg de unde atata teorie, frate! Pe bune! Adica, insirui niste fraze care nu au nicio legatura una cu cealalta si pui de-o urare? Si, pe bune! Unele parti nu niciun capat. De exemplu: Trăim sub vremuri în care unitatea profesiei este singura care poate să reziste forței prin care se impun limite în exprimare, iar puterea cuvântului avocatului este tot mai des agresată prin atitudini ostile în care munca profesională este evaluată în raport de pledoarii măsurate în pretoriul instanțelor, neapărat ”în minute” oferite ”apărării” înainte de ascultarea acesteia!”. Ori sunt eu prea prost, ori prea pretentios!

Advertisements

Spune-ti parerea! E bine sa stie si ceilalti ce gandesti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s