Daca vrei sa devii avocat in urmatorii ani, ar fi bine sa accesezi acest articol

Celor mai multi dintre noi le este foarte greu sa arunce la cosul de baschet si sa inscrie un cos de trei puncte din prima. Sau sa bage bila aia mica si tare la un meci de golf din prima. Dar stiti de ce? Pentru ca nu ne-am pregatit pentru asta! Sunt foarte putini jucatori de baschet in lume si foarte putini jucatori de golf. Si mai stiti ce? Sunt si foarte putini avocati! Si stiti de ce sunt putini avocati? Pentru ca putini se pregatesc sa fie avocati si cei mai multi care isi doresc sa devina avocati doar isi doresc! Asa ca, haideti sa nu mai continuam sa traim in minciuna si sa ne apucam de invatat, daca vrem sa facem ceva in privinta asta, pentru ca avem si tematica, si bibliografie, si anuntul UNBR-ului ca se da examen de primire in profesie anul asta. Ce mai asteptam?:)

P.S. Chiar daca nu ti-ai propus sa intri in profesie anul acesta, ci in urmatorii ani, fii la curent cu tot ce se intampla in legatura cu acest examen! Nu stii niciodata cand te va putea ajuta in viitor o informatie care pare minora astazi! Succes!

Da click pe linkul de mai jos ca sa afli tematica si bibliografia de anul acesta pentru admiterea la examenul de primire in profesia de avocat stagiar!

Hotararea_Cons_UNBR_243_17-06-2017_Organizare_Examen_2017

Advertisements

Spune-ti parerea! E bine sa stie si ceilalti ce gandesti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s