Se cauta cel mai bun student la Drept din tara! Esti cumva tu?

imagesCompetitia se adreseaza tuturor studentilor la facultatile de profil din tara, viitori profesionisti in domeniile lor, care isi doresc si pot sa demonstreze ca pot fi cei mai buni.

Proiectul adreseaza o provocare tinerilor care se diferentiaza prin performanta si excelenta, prin capacitatea de a fi cel mai bun; nu oricum, ci la nivel national.  Scopul principal este de a-i gasi si recunoaste pe viitorii profesionisti, pe cei care vor sa se afirme in domeniul lor.

Pentru a intra in competitie, studentii trebuie sa rezolve o tema cu caracter practic, specifica fiecarei categorii pana cel tarziu in 12 mai 2013, cand se finalizeaza inscrierile. Acestea vor fi evaluate de un juriu de specialitate, format din personalitati reprezentative ale societatii noastre si profesori din marile centre universitare din tara, care confirma, implicit, caracterul exceptional al castigatorilor.

Temele de concurs pentru fiecare domeniu, oferite de Westfourth Architecture, Architect Service si West Group Arhitecture (Arhitectura), KPMG (Drept), Capital Partners si Codecs (Economie), Starcom (Jurnalism si Comunicare), Actavis si Sindan Pharma (Medicina), pot fi accesate de studenti pe site-ul www.studentulanului.ro.

Citeste toate detaliile si stirea integrala pe avocatnet.ro!

Advertisements

Spune-ti parerea! E bine sa stie si ceilalti ce gandesti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s