JobFest sau CUM SA GASESTI UN LOC DE MUNCA DUPA TERMINAREA DREPTULUI

Studenții facultăților de drept dornici să afle ce înseamnă piața muncii, vor avea ocazia să participe la JobFest pentru a afla răspunsul de la cei mai buni specialiști în domeniu. Evenimentul organizat de ELSA București se va desfășura în perioada 11-12 martie 2013 în sala Constantin Stoicescu a Facultății de Drept.

În cadrul JobFest vor participa case de avocatură de top specializate în varii domenii. Astfel evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile după cum urmează: 11 martie: 10-11 PWC, 11-12 Bpv Grigorescu Stefănică, 12-13 Deloitte, 13-14 NNDKP, 14-15 White and Case,12 martie: 10-11 Pop Pepa, 11-12 DLA Piper, 12-13 Salans, 13-14 Kinstellar, 14-15 Voicu și Filipescu, astfel încât fiecare student care va lua parte la acest eveniment, indiferent de aria pe care va dori în viitor să se specializeze, să aibă parte de o experiență ce îl va ajuta să își lărgească bagajul de informații pe care îl deține cu privire la această carieră.

Pe lângă prezentarea realizată de fiecare casă de avocatură, respectiv sesiunea de întrebări aferentă, studenții vor avea ocazia de a purta discuții cu reprezentanții firmelor în cauză, pentru o mai bună înțelegere a exigențelor acestora.

JobFest vine în sprijinul studenților la drept reprezentând șansa de a obține un internship și de a lucra alături de profesioniști într-un mediu antrenant, competitiv, dar mai ales motivant.

SURSA: http://www.cariereonline.ro

Advertisements

Spune-ti parerea! E bine sa stie si ceilalti ce gandesti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s