Scoala de Vara la Universitatea din Cambridge pentru studentii la Drept

5892Esti student la Drept sau profesezi in acest domeniu si iti doresti o experinta internationala, Universitatea din Cambridge iti propune cursurile Scoalii de vara care se vor desfasura in perioada 8 iulie – 2 august 2013. Tinerii pot, astfel, sa ia parte la o serie de cursuri intensive despre sistemul legal si judiciar englez. Prelegerile se vor desfasura in limba engleza.

Intr-o era a tehnologiei si ahtiata dupa limbi straine, cursurile va pot fi de mare folos daca aveti in gand sa imbratisati o cariera peste hotare si nu numai. Cursurile organizate de Universitatea Cambridge se adreseaza atat studentilor de la Drept care au absolvit cel putin primul an de studiu, cat si tinerilor avocati si juristi din tari ale caror sisteme nu se bazeaza pe Common Law-ul englez.

Prelegerile vor include dezbateri pe teme ca: dezvoltarea si structura legislatiei engleze, instantele si profesia juridica, procedura civila, drept public, drept international privat, drept penal.

Cazarea pentru cei care doresc sa ramana intr-un colegiu din Cambridge va fi la Selwyn College, foarte aproape de Facultatea de Drept.

Detalii asupra acestor cursuri sunt accesibile pe site-ul: www.ice.cam.ac.uk/elm.

SURSA: avocatura.com

Advertisements

Spune-ti parerea! E bine sa stie si ceilalti ce gandesti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s