Concurs de procese simulate organizat de Universitatea Nicolae Titulescu

images
Studentii facultatilor de Drept incep pregatirile pentru concursul de procese simulate de drept civil si comercial care va avea loc in luna aprilie a acestui an. Concursul de pledoarii este organizat de Asociatia Studentilor Universitatii Nicolae Titulescu – ASUNT, sub coordonarea Catedrei de Drept Privat din cadrul Facultatii de Drept si se adreseaza studentilor din anii II si III de studiu.

Concursurile “Nicolae Titulescu” sunt evenimente organizate sub forma unor concursuri inter-universitare in cadrul carora studenti ai facultatilor de Drept  concureaza intr-un cadru organizat care isi propune sa reproduca, pe cat posibil, situatiile din salile de judecata.

Concursul se va desfasura in doua etape. In prima etapa se organizeaza un concurs intern intre studentii Universitatii Nicolae Titulescu, iar in cea de-a doua etapa castigatorii se vor disputa cu echipe ale mai multor facultati de drept. Prin tragere la sorti, vor fi alese echipele care vor fi puse in postura de reclamant, respectiv parat, la fel si echipele impotriva carora concureaza. Faza finala a concursului se desfasoara in incinta Curtii de Apel Bucuresti pentru a le oferi participantilor un cadru autentic.

La finalul concursului concurentii vor primi diplome de participare, iar castigatorii vor fi rasplatiti cu premii constand in carti si stagii de practica.

SURSA: avocatura.com

Advertisements

Spune-ti parerea! E bine sa stie si ceilalti ce gandesti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s