Asociatia Studentilor in Drept (ASD) Bucuresti cauta voluntari

525500_493517177373799_1760614593_nAsociatia Studentilor in Drept Bucuresti te vrea in echipa!

Iti doresti sa fii membru al unei asociatii studentesti? Vrei sa reprezinti interesele studentilor de la Drept? Esti implicat si iti place sa intreprinzi activitati extracurriculare? Atunci, inscrie-te in perioada 25 – 27 februarie 2013 si poti deveni voluntar in echipa ASD Bucuresti.

Viata de student nu se rezuma doar la cursuri, iesiri cu prietenii si un eventual job. Ca student ai multe oportunitati, esti entuziast, ai in fata multe orizonturi si multe calitati de imbunatatit. Voluntariatul reprezinta o parte importanta in viata unui tanar la inceput de drum care isi doreste sa cunoasca lucuri noi si care vrea sa relationeze.

Asociatia Studentilor in Drept Bucuresti vrea sa isi extinda echipa si este in cautare de voluntari priceputi, dornici sa-si dedice din timpul lor liber pentru a face ceva in folosul altora.

Daca iti doresti sa devii si tu parte din echipa ASD, tot ce trebuie sa faci este sa depui chestionarele la sediul ASD, in sala 24 sau online la adresa asd.resurse@yahoo.com. Interviurile vor avea loc in intervalul 28 februarie – 1 martie 2014. Programarea se va face prin incrierea pe tabelele de pe usa sediului.

Asociatia Studentilor in Drept reprezinta interesele studentilor Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti, la toate nivelele. Avand unul din cele mai democratice moduri de alegere, toti reprezentantii studentilor sunt membrii ai Consiliului Reprezentantilor ASD, formand astfel o punte de legatura intre conducerea facultatii si studenti (repartizarea in camine, organizarea Balului Bobocilor).

SURSA: avocatura.com

Advertisements

Spune-ti parerea! E bine sa stie si ceilalti ce gandesti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s