CONFERINTA INTERNATIONALA A DOCTORANZILOR SI STUDENTILOR ÎN DREPT (16-18 mai 2013)

aula-studentiScoala Doctorala a Facultatii de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, împreuna cu Centrul European de Studii si Cercetari Juridice Timisoara organizeaza Conferinta Internationala a Doctoranzilor si Studentilor în Drept – editia a V-a, la Timisoara, în perioada 16-18 mai 2013.


Scopul organizarii acestei manifestari, unica în România prin specificul ei si prin amploarea numarului participantilor, este acela de a stimula valorificarea cercetarii stiintifice a doctoranzilor si studentilor în drept, facilitând publicarea rezultatelor acestora, dar si stabilirea de relatii de colaborare între facultatile si scolile doctorale de la care provin.

La conferinta sunt invitati sa participe doctoranzii facultatilor de drept din România, precum si cei al unor facultati de drept de marca din Europa.

Volumul conferintei, cuprinzând lucrarile doctoranzilor, urmeaza sa fie publicat într-o editura prestigioasa din România (Editura Universul Juridic), care îi va garanta înalta tinuta stiintifica si grafica, si sa fie oferit participantilor cu ocazia manifestarii. Totodata, volumul va fi transmis de catre organizatori tuturor bibliotecilor facultatilor de la care provin autorii.

Începând cu prezenta editie, conferinta va cuprinde si o sectiune destinata studentilor în drept, la care sunt invitati sa participe studentii de la ciclul de licenta si masterat ai Facultatii de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara interesati în prezentarea rezultatelor cercetarii stiintifice întreprinse cu ocazia elaborarii lucrarilor de licenta si disertatie, a participarii la concursuri de specialitate sau la proiecte de cercetare colective sau individuale.

Lucrarile pot fi redactate în limba româna sau în limba engleza. Lucrarile prezentate de studenti spre sustinere trebuie avizate din punct de vedere stiintific de catre coordonatorii lucrarilor de licenta si disertatie sau de catre cadrele didactice din specialitatea corespunzatoare temei lucrarii.

Cele mai bune lucrari prezentate de studentii la ciclul de licenta si masterat ai Facultatii de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara vor fi selectate si publicate în revista Analele Universitatii de Vest din Timisoara – Seria Drept.

Data limita pentru înregistrarea studentilor la conferinta si transmiterea textului integral al lucrarii, conform celor precizate în informatiile alaturate, este 15 aprilie 2013.

Mai multe detalii> http://www.drept.uvt.ro

Advertisements

Spune-ti parerea! E bine sa stie si ceilalti ce gandesti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s