Prof. Gabriel Boroi -o noua carte in materia Drepturilor Reale

Curs_dr.civ.Dr.reale_princ._Boroi__97907_stdEditura Hamangiu anunţă apariţia lucrării de referinţă în materia drepturilor reale: Curs de drept civil. Drepturile reale principale, autori: Gabriel Boroi, Carla Alexandra Anghelescu, Bogdan Nazat.

După Cursul de drept civil. Partea generală, aflat deja la a doua ediție în mai puțin de un an, Profesorul Gabriel Boroi și colaboratorii săi continuă analiza instituțiilor din noul Cod civil cu acest Curs de drept civil. Drepturile reale principale.

Gândindu-se în special la studenții care iau prima dată contact cu această materie, precum și la absolvenții care se pregătesc pentru examenele de admitere și definitivat în profesiile juridice, autorii au elaborat o lucrare sintetică și explicită, care prezintă informația necesară într-un mod clar și accesibil.

Pe lângă explicaţiile teoretice şi prezentarea soluţiilor din practica judiciară, au fost elaborate întrebări sub formă de teste grilă, necesare atât pentru facilitarea înţelegerii noţiunilor de bază, cât şi pentru pregătirea examenelor sau concursurilor.

Ofertă: 42,40 lei (-20% din preţul de copertă în perioada 17–25.01.2013). Preţ de copertă: 53,00 lei. Pagini: 352. Apariţie: 16 ianuarie 2013. ISBN 978-606-552-922-8.

Advertisements

Spune-ti parerea! E bine sa stie si ceilalti ce gandesti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s