Drum in Drept – ghid de cariera juridica. Tu ti-ai gasit drumul in Drept?

INFORMARE. ORIENTARE. INOVARE – acestea sunt cuvintele cheie ce descriu singurul ghid de cariera juridica din Romania – Drum in Drept, un proiect ELSA Bucuresti.
Aflat la cea de-a treia editie, Drum in Drept este atat traditionalist, continuand sa reprezinte un real sprijin pentru un student la drept, cat si avangardist, abordand teme de actualitate si aducand un nou instrument modern in sprijinul viitorului jurist, si anume blogul Drum in Drept!
Daca la prima editie s-a dorit crearea unei baze informationale cu privire la clasicele profesii juridice cat si la modalitatea de a accede la acestea, incepand cu cea de-a doua editie s-a trecut la prezentarea unor cariere mai putin cunoscute pe care un student la drept le poate urma dupa incheierea studiilor. Astfel, ghidul de cariera juridica devine un instrument indispensabil pentru orice student interesat de viitorul sau. Cea de-a treia editie se adapteaza noilor tendinte si, alaturi de revista, care abordeaza teme foarte interesante si diverse, precum dreptul umanitar si al refugiatilor, diplomatia, criminalitatea informatica, dreptul aerian si cel maritim, aceasta vine si cu un blog, special realizat pentru a aduce informatiile mai aproape de studenti. Cu un design modern si usor de folosit, blogul contine articole despre concursurile de drept, mastere, internship-uri si nu numai, realizate de studenti ce au avut ocazia sa experimenteze toate aceste lucruri si care sunt gata sa ofere din experienta lor, oferind atat cateva informatii esentiale cat si partea nevazuta a acestora.
Revista se va lansa la inceputul lunii noiembrie in cadrul unei conferinte ce va aduna speakeri de renume si se va centra pe o tema controversata, de interes pentru studenti – Importanta internship-ului in cariera viitorilor juristi –  urmata de un dialog deschis cu publicul.
Asadar, daca esti student la Facultatea de Drept si esti interesat de viitorul tau, speram ca ti-am starnit interesul! Te invitam sa dai like paginii oficiale Drum in Drept (https://www.facebook.com/drumindrept) pentru a afla mai multe detalii despre conferinta de lansare si, de asemenea, sa intri pe blogul Drum in Drept  (http://drumindrept.ro/blog/), ce este deja plin de articole interesante si folositoare care asteapta sa fie citite!
Tu ti-ai gasit „drumul in drept”?
Advertisements

Spune-ti parerea! E bine sa stie si ceilalti ce gandesti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s