Stagii de practica pentru studentii de la drept

STAGII DE PRACTICĂ SEPTEMBRIE-NOIEMBRIE 2012

Dacă eşti motivat să faci practică într-o societate de avocaţi, într-o bancă sau în instituţii publice, Asociaţia LiderJust îţi oferă busola care să te ghideze în alegerea carierei potrivite. Îţi oferim stagii de practică aprofundate, într-o singură instituţie sau stagii mixte, în mai multe instituţii, în funcţie de aspiraţiile tale profesionale.
Pentru cine?
Stagiul de practică se adresează studenţilor la drept, în anii al III-lea, al IV-lea de studiu și masteranzilor, va avea o durată de două luni şi se va desfăşura în perioada septembrie-noiembrie 2012, în Bucureşti.
Unde?
Studenţii participanţi vor avea posibilitatea de a face practică în instituţiile publice şi private partenere ale programului: Ministerul Justiţiei, Ministerul Afacerilor Europene, Ministerul Afacerilor Externe, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, Stoica şi Asociaţii, Cunescu Balaciu şi Asociaţii, Vernon׀David şi Asociații, BRD, Judecătoriile Sectoarelor 1-6 Bucureşti, Parchetele de pe lângă Judecătoriile Sectoarelor 1,2 Bucureşti.
Burse
Întrucât stagiile vor avea loc numai în Bucureşti, 10 studenţi care studiază în alte centre universitare din afara Bucureştiului, din totalul celor 30 selectaţi pentru a participa la internship, vor putea beneficia de sprijin financiar sub forma unei burse în valoare totală de 500 de dolari. Bursele se acordă pentru merite academice şi extracurriculare deosebite.
Cum aplici?
În primă fază, trimite-ne: un CV şi o scrisoare de motivaţie de maxim 500 de cuvinte, cu titlul: „Unde mă văd în cinci ani” până la data de 24 august 2012, la adresa de email: corina.rebegea@liderjust.ro.
Dacă vei fi selectat pentru a doua fază, urmează să te chemăm la un interviu în Bucureşti, la începutul lunii septembrie.
Toţi candidaţii vor primi rezultatul final prin e-mail pâna la data de 14 septembrie 2012.
Pentru mai multe detalii despre tipurile de stagii http://www.liderjust.ro/internship/

Alina Ionescu,
Asociatia LiderJust

Advertisements

Spune-ti parerea! E bine sa stie si ceilalti ce gandesti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s