Școală de vară pentru absolvenții anului III

Dacă ești absolvent al anului III, student al unei facultăți de drept din țară, firma de avocatură Ionescu/Sava organizează în perioada 17 – 21 august 2011 o școală de vară – „Descoperă avocatura de afaceri” – pentru tine!

Numărul locurilor este limitat, dar nu se merge pe sistemul – primul venit, primul servit!

Ce trebuie să faci este să completezi un FORMULAR DE ÎNSCRIERE și să îl trimiți împreună cu CV-ul tău la adresa de e-mail: beatrice@legalnet.ro

Mai multe detalii aflați din extrasul de pe site-ul www.avocatnet.ro :

Aflata la prima editie, Scoala de Vara “Descopera Avocatura de Afaceri” propune studentilor absolventi ai anului 3 de studiu o sesiune de discutii despre 3 dintre cele mai importante subiecte in domeniu. Pe parcursul a 4 zile, 20 de studenti ai Facultatilor de Drept si 5 lectori vor sta fata in fata si vor dezbate subiecte de actualitate din Drept Comercial, Dreptul Muncii si Drept Fiscal si impactul acestora asupra practicii in avocatura de afaceri.

Lectorii care vor sustine prezentarile in cadrul Scolii de Vara sunt Radu Ionescu (Managing Partner Ionescu|Sava), Otilia Sava (Partener Fondator Ionescu|Sava) si Alin Popescu (Managing Partner Avocatnet.ro). La eveniment va fi prezent si un judecator din cadrul Curtii de Apel Bucuresti.

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul din atasament si sa il trimiti impreuna cu CV-ul tau la beatrice@legalnet.ro. Autorii celor mai originale 20 de formulare vor participa la Scoala de Vara “Descopera Avocatura de Afaceri”.

Transportul, cazarea si mesele sunt asigurate de organizatori. Numarul locurilor este limitat la 20. Data limita pentru inscrieri este 10 august.

Pentru mai multe detalii:

Beatrice Manta
beatrice@legalnet.ro

 
 
Advertisements

Spune-ti parerea! E bine sa stie si ceilalti ce gandesti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s