Concert în aer liber. Piața Sfatului. 30 iulie 2011

Mâine, pe 30 iulie 2011, de la ora 19:00, cei care vor binevoi să ajungă la acest concert sau cei care se vor afla întâmplător acolo, vor fi onoraţi cu un concert susţinut de Orchestra de Estradă „Angely’s” și de Corala Academică „Divina Armonie”. Ambele grupuri de artiști fac parte din aceeași fundație: „Cavalerii Daciei” din București.

După cum puteți observa din descrierile de mai jos, acești oameni nu cântă  Hip-Hop, așa că nu vă așteptați să apară și Guess Who pe scenă.

Din program vor face parte lucrări de Vanghelis, Johann Strauss, Ennio Moricone, Iosif Ivanovici, Andrew Lloyd Weber, Phil Collins, John Williams şi Joe Garland.

Intrarea va fi, desigur, liberă!

ORCHESTRA DE ESTRADĂ „ANGELY’S”


„Apartine Fundaţiei „Cavalerii Daciei”, având ca părinte spiritual pe dipl. ec. Ilie Ionel Ciuclea , care a fost înfiinţată în anul 1996 de către S.C.”SUPERCOM” S.A. Bucureşti, companie al cărei manager este domnul Ionel Ciuclea, cu scopul de a promova valorile culturale şi sportive din România, a susţine tinerele talente şi a păstra tradiţiile şi valorile naţionale şi ale culturii universale.

Scopul formării acestei orchestre a fost şi este păstrarea tradiţiei muzicii instrumentale româneşti şi universale, dar şi promovarea şcolii de suflători din România.

Originalitatea primei orchestre profesioniste particulare din ţară – „ANGELY’S” – constă în faptul că fiecare instrumentist este un solist, ceea ce face posibil prezentarea unei opere integrale în concert.

Tinand seama de misiunea difuzarii creatiei romanesti, precum si a capodoperelor muzicii universale, Orchestra „ANGELY’S” a prezentat in stagiunea de vară si, mai ales, a realizat inregistrari cu principalele titluri ale repertoriului („KLINGENTHAL MARS” – Otto Uebel,”VALURILE DUNARII”- Iosif Ivanovici, „PATINATORII” – Emil Waldtenfeld, „ROSS ROY – UVERTURA – Jacob de Haan, „ORPHEUS” – UVERTURA – Jaques Offenbach, „MY SECRET LOVE SONG” – Kees Vlak, „MOMENT FOR MORICONE” – Moricone, „SUMMERTIME” – George Gershwin, „THE BIRT OF THE BLUES” – Ray Henderson, „CLARINET CANDY” – Leroy Anderson, „BRINDISI” –Giuseppe Verdi, „SI RIDESTA IN CIEL” – Giuseppe Verdi, „VIN, CANT SI FEMEI” – Johann Strauss, etc), asigurand adesea prioritatea absoluta a primelor auditii nationale, intr-o extrema diversitate a genurilor de la miniatura simfonica si opusurile orchestrale monumentale la repertoriul liric si solistic. ”extras de pe site-ul oficial Angely’s

CORALA ACADEMICĂ „DIVINA ARMONIE”


„Data de 16 noiembrie 1997 marchează, în cadrul Fundaţiei „Cavalerii Daciei”, crearea Coralei Academice „Divina Armonie”, iniţial ca un cor bisericesc aparţinând Bisericii Ortodoxe „Sf. Gheorghe Nou” din Bucureşti, ctitorie voievodală brâncovenească. Ulterior, calităţile interpretative ale artiştilor corişti, absolvenţi şi studenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică şi ai Facultăţii de Muzică din cadrul Universităţii „Spiru Haret”, precum şi studenţi la Teologie, au condus la un real succes pe scenele din ţară şi din străinătate şi la lărgirea repertoriului: de la muzică liturgică românească şi universală la cânturi folclorice româneşti şi internaţionale, prelucrări folclorice moderne şi clasice, lucrări în primă audiţie, muzică vocal-simfonică, arii, duete, coruri din opere celebre, ca şi opere de sine stătătoare.” extras de pe site-ul oficial al Coralei Academice “DIVINA ARMONIE”

Advertisements

Spune-ti parerea! E bine sa stie si ceilalti ce gandesti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s