C-asa-i hora pe la noi…

De la 1 an de cand a fost facuta declaratia domnului profesor, ideile dumnealui raman valabile. Raman aceleasi ideile, raman aceleasi metodele de copiat, raman aceleasi masurile care se iau impotriva acestui obicei. Adica, nihil nove sub sole!

Sesiunea asta a fost o cireasa de pe tort. O cireasa nu foarte dulce. Si mai e si scump kilogramul. Chiar daca mai sunt cateva zile pana la marele eveniment (nu ma refer la examenul de Drept Civil, ci la inceperea vacantei…), imi permit sa fac un rezumat al acestei sesiuni. Un rezumat, nu sa ma plang, nu sa judec.

REZUMAT:  „Am observat o tendinţă pe care nu o pot accepta, aceea că unii dintre studenţi încearcă să fraudeze examenele în detrimentul celor studioşi, care depun eforturi pentru a promova. De la metodele clasice de copiat, cum ar fi cursurile, fiţuicile sau bileţelele, studenţii s-au perfecţionat. Ei au trecut la tehnici avansate, cum ar fi copiatul cu handsfree-ul. Apogeul a fost atins în ultimii doi ani, când tehnica de copiere prin handsfree s-a generalizat, dar se folosesc microfoane minuscule, care se introduc în ureche fără a putea fi văzute din exterior “, spune profesorul Ioan Adam.

   Unde esti, tu, Adam, Doamne? (Nu ca ai avea vreo legatura)

   Dar asa mai pun artistii…cate-un vers – de umplutura!  

             (parafrazand formatia FARA ZAHAR)

Spor in invatare!

Advertisements

2 thoughts on “C-asa-i hora pe la noi…”

Spune-ti parerea! E bine sa stie si ceilalti ce gandesti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s