>SA O DAM PE „DJ-IALA”

>

“Am profesat puţin, dar am vrut să-mi fac şi eu capriciul ăsta cu muzica, cu dj-iala. După stagiatură, am luat decât două cazuri pe care le-am şi rezolvat. Însă nu am continuat, pentru că dacă pleci de mic cu un gând, până nu îndeplineşti acel gând e nenorocire”, a spus Dana Neacsu pentru emisiunea “Conferinţa de presă”, care va fi difuzată sâmbătă de la Antena 2.Cica, aceasta Dana Neacsu, cunoscuta sub denumirea fantastica de DJ HARRA, a fost studenta la drept. A terminat si stagiatura, a devenit avocat cu actele in regula, insa a avut parte DE „DEcat doua cazuri”.  
Sunt foarte curios sa aflu despre ce era vorba in acele doua cazuri. 
Sunt sigur ca aceasta diva are toate sansele sa fie si profesoara la facultatea noastra. Nu m-as mira, „pentru că dacă pleci de mic cu un gând, până nu îndeplineşti acel gând e nenorocire ”.
Dăcât că mai am de zis –  care este student la drept…sa se apuce de „dj-iala”…

Advertisements

One thought on “>SA O DAM PE „DJ-IALA””

  1. >daca si asta cu asemenea exprimare a ajuns avocat…(bine, ca s-a trezit la timp sa se reprofileze, pentru ca la tribunal nu i se permitea sa umble la bustul gol)mi-e tot mai scarba de cata nedreptate exista in tarisoara asta.daca n-ai bani si relatii, degeaba inveti.si apoi te uiti cum o pipita din asta, care nu leaga coerent o fraza, (in schimb are multe alte atuuri ce nu tin de intelect) ajunge doamna avocat.

Spune-ti parerea! E bine sa stie si ceilalti ce gandesti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s