>CUM SA-MI FOLOSESC MP3/MP4 – ul IN SESIUNE

>

Invatatul, mai ales in perioada sesiunii, este o prioritate pentru multi studenti. Desi mari doctori in psihologie, persoane reputate in domeniul lor, oameni publici si bunicile noastre afirma ca sistemul de invatamant postrevolutionar „scoate prosti pe banda rulanta”, sunt multi studenti care au performante deosebite si care incearca sa „isi croiasca un drum in viata” prin invatat si multa curiozitate.

„A invata” este o notiune diferita in conceptia fiecaruia dintre noi. De aceea, voi expune punctul meu de vedere cu privire la acest subiect: Tu cum inveti?

Eu nu invat. Eu citesc, subliniez, scriu pe marginile paginii, caut o parere despre subiect pe internet, recitesc, mai subliniez o propozitie, mai scriu o clasificare pe marginea paginii si tot asa.

Desigur, invatatul difera, in functie de profilul si materiile pe care le ai de studiat. Asta e stilul meu : citesc, recitesc, subliniez, schitez si trec mai departe.

Insa, exista o metoda interesanta pe care am incercat-o zilele trecute : cauti un mp3, mp4, sau o scula cu care poti inregistra, apesi butonul PLAY si incepi sa citesti un curs pe care nu-l intelegi. Dupa aceea, mergi in folderul unde s-a salvat, apesi butonul RENAME, schimb denumirea initiala a inregistrarii in denumirea cursului si te miri. Bagi castile in urechi, esti atent sa fie casca pe care scrie L in urechea stanga si casca pe care scrie R in urechea dreapta (daca nu scrie nimic pe ele, iti propun sa iti cumperi altele cu scris ca sa nu fii in dilema tot timpul…) si apesi iarasi PLAY sa-ti redea scula ce ai inregistrat. Iti bagi mainile in buzunar si mergi in statie ca la fara cinci vine autobuzul.

Asta este numita de savantii in domeniu: metoda de invatare auditiva.

Nu rata ocazia!!! Schimba-l pe Mozart cu iubitele tale cursuri inregistrate!!!

Metoda nu va esua (suntladrept.blogspot.com garanteaza pentru asta!!!) !!!

SUCCES!

Advertisements

Spune-ti parerea! E bine sa stie si ceilalti ce gandesti!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s